Vă oferim 3 apartamente deosebite într-o clădire istorică recondiționată situată în zona centrală a capitalei

Un proiect situat într-o zonă centrală a capitalei, pe strada Fecioarei, șoseaua Ștefan cel Mare, la 1,8 km distanță de Piața Victoriei.
Imobilul dispune de 3 apartamente deosebite, într-o clădire istorică recondiționată și modernizată, care se află într-o zonă protejată 95, ceea ce înseamnă că nu permite construirea clădirilor de birouri mari sau a clădirilor de locuințe înalte. Astfel zona își va păstra caracterul actual, liniștit, neaglomerat, înconjurat de vile.
Clădirea are două intrări separate, prima din strada principală și cea de-a doua din curtea interioară.
Puncte de interes
Excelente conexiuni la rețeaua de transport public, atât subteran cât și suprateran, grădinițe, școli, spații verzi, spații comerciale și piețele Dorobanți, Floreasca și Bucur Obor.


Imobilul din strada Fecioarei vă pune la dispoziție 3 apartamente de două camere, situate la etajul 1, etajul 2 și mansardă.
Fiecare apartament are o suprafață utilă de 59,85 mp. Avantajul principal este că fiecare apartament este situat singur pe un nivel și este decomandat. Funcțiunile sunt complete apartamentele dispunând de hol la intrare, bucătărie închisă cu dotări și funcțiuni premium , spațiu individualizat de servit masa, living, dormitor. Ferestrele de “tip” franțuzesc, însemnând fără parapet induc senzația de balcoane și oferă imobilului un aer boem.
img02
img02

Situat în zona centrală, la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Ștefan cel Mare, imobilul se află în apropiere de teatrul Metropolis, Circul Globus, Spitalul Colentina, Spitalul de Urgență, stadionul Dinamo, Secția 6 de Poliție, Școala Gimnazială numărul 24.

Maps GeneratorSistem constructiv


Cataloage Structură de rezistență de tip monolit însemnând o diafragmă perimetrală continuă din beton armat și plăci de tip dală groasă

Cataloage Fundație pe radier cu pereți din beton armat.

Cataloage Zidăria exterioară – o păstrează pe cea existentă la exterior și beton armat la interior.

Cataloage Zidăria interioară - compartimentările sunt făcute din zidărie plină de 15 cm.

Cataloage Toate aceste caracteristici se transpun într-o clădire foarte rezistentă din punct de vedere al sistemului constructiv.


Instalații


Cataloage Contoare individuale pentru consumul de apă, agent termic și electricitate.

Cataloage Conexiuni pentru internet, telefon și cablu TV.

Cataloage Sistem de iluminat ambiental în zonele comune.

Cataloage Finisaje - Apartamentele se vând la cheie, cu finisaje de cea mai bună calitate ce pot fi alese de viitorii proprietari în cuantumul bugetului.

Hidroconstrucția S.A.

Cataloage

Înființată în anul 1950 și devenind societate comercială în anul 1990 Hidroconstrucția SA are ca domeniu principal de activitate execuția lucrărilor de construcții hidroenergetice și hidrotehnice la suprafață și în subteran. De la înființare și până în prezent complexitatea amenajărilor hidroenergetice a impus abordarea întregii game de lucrări de construcții executându-se pe lângă lucrăile cu specific hidroenergetic, lucrări civile și industriale, drumuri și poduri, lucrări edilitare, lucrări de îmbunătățiri funciare, exploatări de cariere și balastiere, reparații de utilaje, confecții metalice, prefabricate din beton armat. În paralel cu lucrările din țară societatea a abordat lucrări în străinătate de construcții hidrotehnice, poduri, tunele, etc. în Algeria, Iran, Germania, etc.

Contact

Contactează-ne pentru o ofertă de preț!

Popa Eugen

Director General Adjunct

Telefon: 0212081411

s